Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Καραμέλα με ξηρούς καρπούς

  Υλικά:
  • 1 κούπα ζάχαρη
  • 1 κ.σ. ξύδι
  • 2 κ.σ. νερό
  • 1 κούπα ωμοί ξηροί καρποί (καρύδια, φουντούκια, αμύγδαλα ή μίγμα με διάφορους καρπούς)
 Παρασκευή:
  1. Ανακατέψτε τη ζάχαρη, το ξύδι και το νερό και τοποθετήστε τα σε ένα ταψί στο φούρνο ή σε ένα τηγάνι έως ότου η ζάχαρη καραμελώσει. 
  2. Ρίξτε τη καραμέλα στους ξηρούς καρπούς και ανακατέψτε με ένα κουτάλι. 
  3. Τοποθετήστε τη καραμέλα σε ένα ταψί αλλειμένο με φυτική μαργαρίνη ή σε μια λαδόκολλα και αφήστε το μίγμα να σκληρύνει, τότε σπάστε το σε κομμάτια



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.