Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Κριθαράκι με μανιτάρια, κόκκινες πιπεριές και δεντρολίβανο



Υλικά: 

  • 250 γρ. κριθαράκι ψιλό
  • 250 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο χοντροκομμένα
  • 2 πιπεριές Φλωρίνης χοντροκομμένες
  • 400 γρ. ντομάτα τριμμένη
  • 1/2 κούπα ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. δεντρολίβανο
  • 1 κ.γ. πάπρικα
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Παρασκευή:
  1. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε κατσαρόλα με το ελαιόλαδο για 5 λεπτά περίπου και προσθέτουμε τα μανιτάρια και το δεντρολίβανο. 
  2. Τα γυρνάμε με κουτάλα για 2 λεπτά να τσιγαριστούν και προσθέτουμε το κριθαράκι και τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τον μαϊντανό. 
  3. Αφήνουμε το φαγητό στη φωτιά για 20 λεπτά περίπου μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά του. 
  4. Αλατίζουμε, προσθέτουμε μπόλικο πιπέρι, πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και σερβίρουμε αμέσως.

http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=13761&subid=2&pubid=129324390

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.