Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Σοκολατένιο φυστικοβούτυρο

Υλικά: 
  • 2 κούπες φυστίκια (αράπικο, ξεφλουδισμένο με το αλάτι)
  • 2 κούπες ζάχαρη άχνη
  • 1/2 κούπα κακάο χωρίς ζάχαρη
  • 1/2 κούπα ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο (ή άλλο ελαφρύ έλαιον, χωρίς έντονη γεύση)
Παρασκευή:

  1. Τα χτυπάτε όλα μαζί στο multi για 10 λεπτά...
    και έτοιμη η μερέντα ή αλλιώς το φυστικοβούτυρο!!!

Συμβουλές:
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και βανίλια ή ξύσμα πορτοκαλιού ή κάποιο λικέρ ή σιρόπι φουντουκιού. 
  • Συντηρείται στο ψυγείο για αρκετο καιρό. Εκτός απο άλλειμα στο ψωμί μπορει να μπεί σε γλυκά και οπουδείποτε μπαινει μια μερέντα.
http://www.sintagespareas.gr/sintages/spitiki-iperoxi-merenta-xoris-koubertoura.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.