Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Τρουφάκια με ταχινένιο χαλβά


Υλικά για 4-6 άτομα:

  • 250 γρ. χαλβά βανίλια (με ταχίνι)
  • 80 γρ. φυτική μαργαρίνη
  • 250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη
Παρασκευή:
  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τον χαλβά ψιλοκομμένο με τη μαργαρίνη.
  2. Ζυμώνουμε με τα χέρια μας το μείγμα καλά μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά μας. 
  3. Τυλίγουμε τη ζύμη σε μεμβράνη και την τοποθετούμε στο ψυγείο. 
  4. Στη συνέχεια λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και κρατάμε στην άκρη ζεστή.
  5. Μετά μία ώρα πλάθουμε μπαλίτσες διαμέτρου 1,5 εκ. και τις ρίχνουμε στη λιωμένη σοκολάτα, με ένα πιρούνι τις αφαιρούμε από τη σοκολάτα και τις αφήνουμε να στεγνώσουν σε ένα φύλλο λαδόκολλας.
http://www.sidagi.gr/section/gluka/content/troufakia-me-xalba

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.