Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Παγωτό αβοκάντου - μπανάνας, με φυστίκια Αιγίνης

Υλικά:
2 μπανάνες, κατεψυγμένες
½ αβοκάντο
¼ κούπας φυστίκια Αιγίνης
1 κ.σ. καρύδα, τριμμένη
½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας ή βανίλια
¼ κ.γ. εκχυλίσμα αμυγδάλου ή αμαρέτο

Οδηγίες:
1. Βεβαιωθείτε ότι οι μπανάνες είναι αρκετά παγωμένες (κατά προτίμηση τις βάζουμε στην κατάψυξη μιά ημέρα πριν από τη παρασκευή της συνταγής, κομμένες σε φέτες).
2. Αν τα φιστίκια έχουν κέλυφος, ξεφλουδίστε τα. Πάρτε μια μικρή χούφτα ξηρούς καρπούς και σπάστε τους. Προσθέτουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ, εκτός από μια χούφτα ψιλοκομμένο φιστίκια.


3. Αλέστε μέχρι να γίνει λείο. Μεταφέρετε το παγωτό σε ένα μπολ και πασπαλίστε με τα υπόλοιπα φιστίκια.

http://divinehealthyfood.com/
http://veganejdan.blogspot.ru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.