Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Κασέρι ανακαρδίου (Cashew cheddar)

Υλικά:
• 5 κ.γ. άγαρ σε σκόνη
• 1 1/2 κούπα νερό
• 1/2 κούπα ανακάρδια (cashews)
• 1/3 κούπα διατροφική μαγιά
• 1/2 κούπα ψιλοκομμένο πιπεριά
• 4 κ.σ. φρέσκο ​​χυμό λεμονιού
• 2 κ.γ. κρεμμύδι σε σκόνη
• 1/4 κ.γ. σκόνη σκόρδου
• 1/2 κ.γ. μουστάρδα

Οδηγίες:
  1. Σε μια μικρή κατσαρόλα, ανακατέψτε το άγαρ και το νερό. Ανακατεύοντας συνεχώς, αφήνουμε να βράσει και να διαλυθεί πλήρως η σκόνη. 
  2. Αφαιρέστε από τη φωτιά. 
  3. Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα συστατικά σε ένα μπλέντερ και προσεκτικά χύστε το μίγμα του αγάρ μέσα.
  4. Χτυπάμε στο μπλέντερ μέχρι να αποκτήσει απαλή και λεία υφή. 
  5. Χύστε το μίγμα σε ένα καλούπι και τοποθετήστε στο ψυγείο 
 www.food.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.