Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Πολτός απο φασόλια με λιαστές τομάτες

 Υλικά:
  • 450 γρ. λευκά φασόλια (βρασμένα)
  • 140 γρ. λιαστές ντομάτες μέσα σε ελαιόλαδο
  • 1/4 κούπας χυμό λεμονιού
  • 1 κ.γ. σκόνη σκόρδου ή 1 μικρή σκελίδα σκόρδου
  • 1/4 κ.γ. αλάτι
  • 1/4 κ.γ. μαύρο πιπέρι













Παρασκευή:
  1. Στο μούλτι πολτοποιήστε όλα τα συστατικά και ανακατέψτε μέχρι να γίνει λείο, ξύνοντας τις πλευρές με μια σπάτουλα, εάν χρειάζεται ή προσθέτοντας λίγο νεράκι. 
  2. Όταν επιτευχθεί η επιθυμητή υφή, τοποθετήστε το χούμους σε ένα πιάτο και σερβίρετε.

Συμβουλές:
  • Εάν περισσέψει μπορεί να αποθηκευτεί στο ψυγείο για έως και 5 ημέρες.
http://cookingwithcakes.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.