Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ντάκος με λιαστές τομάτες, ελιές και κάππαρη



Υλικά: 
  • 1 κριθαροκουλούρα
  • 5 λιαστά τοματούδια κομμένα στα 3
  • 1 κ.σ. κάππαρη
  • 1 τρυφερή κορυφή βασιλαριάς
  • 1 κ.σ. πράσινες ή μαύρες ελιές κομμένες στη μέση
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
 Παρασκευή:
  1. Εμβαπτίζετε το παξιμάδι για 5 δευτερόλεπτα μέσα σε ένα μικρό μπωλ με νερό ή το ενυδατώνουμε κάτω απο τη βρύση.
  2. Κόβετε τις τομάτες και τις ελιές και τις ρίχνετε απο επάνω.
  3. Προσθέτετε και τη κάππαρη μαζί με το ελαιόλαδο.
  4. Τελευταία διακοσμήστε με το βασιλικό και σερβίρετε.

Συμβουλές:
  • Προσθαφαιρέστε υλικά ανάλογα με τις γευστικές σας προτιμήσεις.
  • Ανάλογα πόσο κρατσανιστό ή μαλακό θέλετε το παξιμάδι βρέξτε το λίγο ή περισσότερο.

~ Λαόνικος Τσάγκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.