Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Νάτσος στο φούρνο (Nachos)


Υλικά:
  • 300 γρ. τσιπς καλαμποκιού με γεύση τσίλι ή σκέτα (τορτίγιας)
  • 100 γρ. φυτικό τυρί viofree με γεύση καυτερές πιπεριές σε φέτες
  • 100 γρ. φυτικό τυρί viofree με γεύση μοτσαρέλα σε φέτες
  • Ελιές και πιπεριές τουρσί κομμένες σε φέτες (προαιρετικά)
 Παρασκευή:
  1. Απλώνουμε τα τσιπς καλαμποκιού σε ένα μεγάλο ταψί.
  2. Κόβουμε τα τυριά σε μικρά κομμάτια έτσι ώστε να μπορούν να χωρέσουν στο τρίφτη τυριού και τα τρίβουμε ή το ψιλοκόβουμε σε πολύ μικρά τετράγωνα κομματάκια.
  3. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 °C με αντιστάσεις πάνω - κάτω. 
  4. Απλώνουμε το τριμμένο τυρί επάνω απο τα τσιπς. 
  5. Τοποθετούμε το ταψί στο φούρνο για περίπου 5 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί. 
  Καλή όρεξη.

Συμβουλές:
  • Μη τα παραψήσετε γιατί θα ξεραθούν, ίσα - ίσα να λιώσει το τυρί φτάνει.
  • Μπορείτε να βάλετε και διάφορα λαχανικά απο επάνω όταν τα βγάλετε απο το φούρνο όπως ελιές, τοματούδια, βασιλικό, πιπεριές  κ.α. ή να το συνοδεύστε τα με σάλτσα τομάτας.


~ Λαόνικος Τσάγκος
   Vegan Μάγειρας

  

1 σχόλιο:

  1. φαίνεται πεντανόστιμο! :) αν θέλετε ρίξτε μια ματιά στο ακόλουθο blog και αν σας αρέσει θα χαρώ να εγγραφείτε! είναι νέο ακόμα και προσπαθούμε να το προωθήσουμε! σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) http://cookingwithgiorgos.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.