Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2015

Χοτ ντογκ με καλιφορνέζικη σάλτσα ρέλις



Υλικά: 
  • 2 φυτικά λουκάνικα για hot dog
  • 2 ψωμάκια για hot dog
  • Μουστάρδα
  • Κέτσαπ
  • 1 μικρό λευκό κρεμμύδι κομμένο σε μικρά κυβάκια
  • Ρέλις (200 γρ. αγγουράκι τουρσί + 100 ml γλυκιά σάλτσα τσίλι)
Παρασκευή:
  1. Για  να φτιάξετε το ρέλις τρίψτε το αγγουράκι στο χονδρό ρεντέ, στραγγίξτε το και ανακατέψτε το μαζί με τη γλυκιά σάλτσα τσίλι.
  2. Ψήστε τα λουκάνικα στη τοστιέρα και ζεστάνετε τα ψωμάκια χωρίς να τα πατήσετε.
  3. Κόψτε τα ψωμάκια και βάλτε μέσα στο καθένα ρέλις, λουκάνικο μια γραμμή απο μουστάρδα και κέτσαπ και τελειώστε προσθέοντας το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
  4. Σερβίρετε και απολαύστε τα ζεστά.


Πληροφορίες - Συμβουλές - Μυστικά:
  • Αντί στο χονδρό τρίφτη μπορείτε να το τρίψετε στο ψιλό και να το στραγγίξετε απο τα υγρά που θα βγάλει, αυτό εξαρτάται τις προτιμήσεις του καθενός.
  • Το ρέλις το πρωτογεύτηκα σε ένα ταξίδι μου στη καλιφόρνια, και μπορώ να πω πως είναι σε μεγάλο βαθμό γευστικά ίδιο.
  • Το relish έχει μια ξινόγλυκη γεύση και ελαφρά πικάντικη.
  • Γλυκιά σάλτσα τσίλι (Sweet chilli sauce) θα βρείτε σε καταστήματα με ασιατικά είδη.
  • Τα βίγκαν λουκάνικα τα βρήκα στο βίγκαν βιολογικάδικο "baboo vegan" και είναι φτιαγμένα απο τόφου.
Καλιφορνέζικο ρέλις με αγγουράκι τουρσί
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς ρητή άδεια του εκδότη. Εάν θέλετε να αναδημοσιεύσετε κάποια συνταγή ζητήστε τη μέσω προσωπικού μηνύματος και ευχαρίστως θα σας την αποστείλω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.