Υλικά:
- 300 γρ. τσιπς καλαμποκιού με γεύση τσίλι ή σκέτα (τορτίγιας)
- 100 γρ. φυτικό τυρί viofree με γεύση καυτερές πιπεριές σε φέτες
- 100 γρ. φυτικό τυρί viofree με γεύση μοτσαρέλα σε φέτες
- Ελιές και πιπεριές τουρσί κομμένες σε φέτες (προαιρετικά)
- Απλώνουμε τα τσιπς καλαμποκιού σε ένα μεγάλο ταψί.
- Κόβουμε τα τυριά σε μικρά κομμάτια έτσι ώστε να μπορούν να χωρέσουν στο τρίφτη τυριού και τα τρίβουμε ή το ψιλοκόβουμε σε πολύ μικρά τετράγωνα κομματάκια.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 °C με αντιστάσεις πάνω - κάτω.
- Απλώνουμε το τριμμένο τυρί επάνω απο τα τσιπς.
- Τοποθετούμε το ταψί στο φούρνο για περίπου 5 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί.
Συμβουλές:
- Μη τα παραψήσετε γιατί θα ξεραθούν, ίσα - ίσα να λιώσει το τυρί φτάνει.
- Μπορείτε να βάλετε και διάφορα λαχανικά απο επάνω όταν τα βγάλετε απο το φούρνο όπως ελιές, τοματούδια, βασιλικό, πιπεριές κ.α. ή να το συνοδεύστε τα με σάλτσα τομάτας.
~ Λαόνικος Τσάγκος
Vegan Μάγειρας
φαίνεται πεντανόστιμο! :) αν θέλετε ρίξτε μια ματιά στο ακόλουθο blog και αν σας αρέσει θα χαρώ να εγγραφείτε! είναι νέο ακόμα και προσπαθούμε να το προωθήσουμε! σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) http://cookingwithgiorgos.blogspot.gr/
ΑπάντησηΔιαγραφή