Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014

Πέννες με σάλτσα τυριού τομάτας και βασιλικού



Υλικά: 
  • 1 πακέτο πέννες
  • Νερό και αλάτι για το βράσιμο των ζυμαρικών
  • 200 γρ. φυτικό τυρί σε κρέμα με γεύση τομάτα και βασιλικό Viofree
  • 100 ml βραστό νερό ή βραστό νερό απο τα μακαρόνια
  • 4 κορυφές τρυφερού βασιλικού για τη διακόσμηση 
  • 2 λιαστές τομάτες μουλιασμένες για λίγη ώρα σε νερό (προαιρετικά)
  • 1 πρέζα καπνιστή πάπρικα (προαιρετικά)
Παρασκευή:
  1. Βράζετε τις πέννες αλ ντέντε.
  2. Τις στραγγίζετε, τις τοποθετείτε στη κατσαρόλα με λίγο παρθένο ελαιόλαδο και ανακατεύετε καλά.
  3. Σε ένα μούλτι βάζετε το βραστό νερό και τη κρέμα τυριού.
  4. Πολτοποιείτε για περίπου 1 λεπτό μέχρι να ενσωματωθεί το νερό με τη κρέμα τυριού.
  5. Σερβίρετε τις πέννες με τη σάλτσα τυριού και λίγο φρέσκο βασιλικό.

Συμβουλές:
  • Για ακόμα εντονότερη γεύση τομάτας και βασιλικού μπορείτε μέσα στο μούλτι να βάλετε 2 λιαστές τομάτες ενυδατωμένες για λίγη ώρα και λίγο βασιλικό, αλλά και χωρίς να βάλετε έχει φανταστική γεύση.

~ Λαόνικος Τσάγκος

   Vegan Μάγειρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.