Υλικά:
- 1 πακέτο πέννες
- Νερό και αλάτι για το βράσιμο των ζυμαρικών
- 200 γρ. φυτικό τυρί σε κρέμα με γεύση τομάτα και βασιλικό Viofree
- 100 ml βραστό νερό ή βραστό νερό απο τα μακαρόνια
- 4 κορυφές τρυφερού βασιλικού για τη διακόσμηση
- 2 λιαστές τομάτες μουλιασμένες για λίγη ώρα σε νερό (προαιρετικά)
- 1 πρέζα καπνιστή πάπρικα (προαιρετικά)
- Βράζετε τις πέννες αλ ντέντε.
- Τις στραγγίζετε, τις τοποθετείτε στη κατσαρόλα με λίγο παρθένο ελαιόλαδο και ανακατεύετε καλά.
- Σε ένα μούλτι βάζετε το βραστό νερό και τη κρέμα τυριού.
- Πολτοποιείτε για περίπου 1 λεπτό μέχρι να ενσωματωθεί το νερό με τη κρέμα τυριού.
- Σερβίρετε τις πέννες με τη σάλτσα τυριού και λίγο φρέσκο βασιλικό.
Συμβουλές:
- Για ακόμα εντονότερη γεύση τομάτας και βασιλικού μπορείτε μέσα στο μούλτι να βάλετε 2 λιαστές τομάτες ενυδατωμένες για λίγη ώρα και λίγο βασιλικό, αλλά και χωρίς να βάλετε έχει φανταστική γεύση.
~ Λαόνικος Τσάγκος
Vegan Μάγειρας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.