Υλικά:
- 2 φυτικά λουκάνικα για hot dog
- 2 ψωμάκια για hot dog
- Μουστάρδα
- Κέτσαπ
- 1 μικρό λευκό κρεμμύδι κομμένο σε μικρά κυβάκια
- Ρέλις (200 γρ. αγγουράκι τουρσί + 100 ml γλυκιά σάλτσα τσίλι)
- Για να φτιάξετε το ρέλις τρίψτε το αγγουράκι στο χονδρό ρεντέ, στραγγίξτε το και ανακατέψτε το μαζί με τη γλυκιά σάλτσα τσίλι.
- Ψήστε τα λουκάνικα στη τοστιέρα και ζεστάνετε τα ψωμάκια χωρίς να τα πατήσετε.
- Κόψτε τα ψωμάκια και βάλτε μέσα στο καθένα ρέλις, λουκάνικο μια γραμμή απο μουστάρδα και κέτσαπ και τελειώστε προσθέοντας το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
- Σερβίρετε και απολαύστε τα ζεστά.
Πληροφορίες - Συμβουλές - Μυστικά:
- Αντί στο χονδρό τρίφτη μπορείτε να το τρίψετε στο ψιλό και να το στραγγίξετε απο τα υγρά που θα βγάλει, αυτό εξαρτάται τις προτιμήσεις του καθενός.
- Το ρέλις το πρωτογεύτηκα σε ένα ταξίδι μου στη καλιφόρνια, και μπορώ να πω πως είναι σε μεγάλο βαθμό γευστικά ίδιο.
- Το relish έχει μια ξινόγλυκη γεύση και ελαφρά πικάντικη.
- Γλυκιά σάλτσα τσίλι (Sweet chilli sauce) θα βρείτε σε καταστήματα με ασιατικά είδη.
- Τα βίγκαν λουκάνικα τα βρήκα στο βίγκαν βιολογικάδικο "baboo vegan" και είναι φτιαγμένα απο τόφου.
Καλιφορνέζικο ρέλις με αγγουράκι τουρσί |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.