Υλικά:
- Πατάτες
- Θυμάρι ή ρίγανη ή θρούμπι
- Ξυδάτη κάππαρη
- Ελαιόλαδο
- Ροζ αλάτι
- 1-2 κ.σ. μουστάρδα (προαιρετικά)
- Πλένετε καλά τις πατάτες με ένα καθαρό σφουγγαράκι
- Τις βάζετε σε ενα ταψάκι και στις ψήνετε στο φούρνο για 45-60 ' ή μέχρι να μαλακώσουν και να έχουν ψηθεί.
- Τις κόβετε κυδωνάτες και τις βάζετε σε ένα πιάτο μαζί με 1 κ.σ. κάππαρη, 1 πρέζα αλατάκι, 1 κ.σ. ελαιόλαδο και θυμάρι.
- Απολαύστε τις.
Συμβουλές:
- Αντί για κάππαρη μπορείτε να βάλετε ελιές ή ψιλοκομμένο νεαρό αγγουράκι τουρσί.
- Η συνταγή αυτή αποτελεί περισσότερο μια πρόταση μαγειρικής παρά για μια ολοκληρωμένη συνταγή, καθώς είναι παιχνιδάκι η εκτέλεση της.
- Εναλλακτικά μπορείτε να τις βράσετε αντί να τις ψήσετε στο φούρνο.
~ Λαόνικος Τσάγκος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.