Υλικά:
- 1 κριθαροκουλούρα
- 1 τομάτα
- 1 φέτα αμυγδάλου
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 πρέζα ροζ αλάτι
- 1 πρέζα ρίγανη ή θυμάρι ή θρούμπι
- 5 καππαρόφυλλα
- Ενυδατώνουμε ελαφρά το παξιμάδι, αυτό γίνεται περνώντας το μια φορά κάτω απο τη βρύση ή εμβαπτίζοντας το σε 1 γαβάθα με νερό για 1 δευτερόλεπτο μόνο.
- Κόβουμε τη τομάτα σε κύβους ή τη τρίβουμε στο χονδρό τρίφτη και τη βάζουμε απο επάνω.
- Αλατίζουμε (όχι πολύ γιατί θα μπει και η κάππαρη και η ρίγανη).
- Τοποθετούμε απο επάνω κομματιασμένη τη φέτα, τα καπαρόφυλλα, τη ρίγανη και το ελαιόλαδο.
- Καλή σας όρεξη.
Συμβουλές:
- Αντί για κάππαρη μπορείτε να βάλετε φύλλα πλατύφυλλου βασιλικόυ ή ρόκα.
~ Λαόνικος Τσάγκος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.