Υλικά:
- 2 μοσχοκολοκύθες (περίπου 1800 γρ.)
- 3 κ.σ. κοφτές λιωμένο λάδι καρύδας ή φυτική μαργαρίνη
Υλικά:
- 200 γρ. ανάλατα ωμά αμύγδαλα
- 200 γρ. ψίχα ξερού ψωμιού ή κρουτόν
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο ή άλλο λάδι
Υλικά για το παστέλι:
- 1 κούπα ψημένο σουσάμι
- 1 κούπα ψημένο ανάλατα φιστίκια
- 2 κ.γ. ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο ή άλλο φυτικό λάδι
Υλικά:
- 3 κούπες ή 500 γρ. ψιλοκομμένη κολοκύθα σε ράβδους
- 2 κονσέρβες γάλα καρύδας (προτιμήστε μάρκα Mae Ploy)
- 3 κ.σ. ζάχαρη κοκκοφοίνικα ή μουσκοβάντο (muscovado)
Υλικά:
- 1 κούπα κόκκινες φακές
- 6 κούπες νερό
- 1/2 - 1 κ.σ. κοφτή ροζ αλάτι
Υλικά:
- 4 κούπες νερό (κατά προτίμηση φιλτραρισμένο)
- 120 ml ταχίνι
- 300 ml ρόφημα κακάου σε σκόνη (όχι το πικρό)
Υλικά:
- 1 κριθαροκουλούρα
- 5 λιαστά τοματούδια κομμένα στα 3
- 1 κ.σ. κάππαρη
Υλικά:
- ½ κούπα ψιλο-αλεσμένο αλεύρι φακής
- ¾ κούπας αλεύρι αμυγδάλου ή ψιλοτριμμένα λευκά αμύγδαλα ή πολτός απο γάλα αμυγδάλου
- 1 ½ κ.γ. σκόνη σκόρδου
Υλικά για 350-400 γρ. αλεύρι: