Υλικά:
- 1 κριθαροκουλούρα
- 5 λιαστά τοματούδια κομμένα στα 3
- 1 κ.σ. κάππαρη
- 1 τρυφερή κορυφή βασιλαριάς
- 1 κ.σ. πράσινες ή μαύρες ελιές κομμένες στη μέση
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- Εμβαπτίζετε το παξιμάδι για 5 δευτερόλεπτα μέσα σε ένα μικρό μπωλ με νερό ή το ενυδατώνουμε κάτω απο τη βρύση.
- Κόβετε τις τομάτες και τις ελιές και τις ρίχνετε απο επάνω.
- Προσθέτετε και τη κάππαρη μαζί με το ελαιόλαδο.
- Τελευταία διακοσμήστε με το βασιλικό και σερβίρετε.
Συμβουλές:
- Προσθαφαιρέστε υλικά ανάλογα με τις γευστικές σας προτιμήσεις.
- Ανάλογα πόσο κρατσανιστό ή μαλακό θέλετε το παξιμάδι βρέξτε το λίγο ή περισσότερο.
~ Λαόνικος Τσάγκος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.