Υλικά:
- 500 γρ. σιτάρι
- 2 1/2 λίτρα νερό για το βράσιμο
- 250 γρ. καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου
- 1 πρέζα ορυκτό ροζ άλας
- 1/3 κούπας σταφίδες μουλιασμένες
Υλικά:
- 250 γρ. φυτική μαργαρίνη λιωμένη
- 250 γρ. αλεύρι Γ.Ο.Χ.
- 250 γρ. καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου
Υλικά:
- 250 γρ. ανάμεικτα κατεψυγμένα λαχανικά
- 750 ml νερό (για το βράσιμο των λαχανικών)
- 1 φάκελο ή 125 γρ. πουρέ πατάτας σε σκόνη
Υλικά:
- 1 ματσάκι ή 100 γρ. φύλλα ιταλικής λαχανίδας (Kale)
- 1/2 μικρό λεμόνι ή μοσχολέμονο (χυμός)
- 1/2 κ.γ. ορυκτό ροζ άλας
Υλικά:
- 250 γρ. ξερά ρεβίθια
- 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο ή τριμμένο στο ρεντέ
- 2 πράσινα κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
Υλικά:
- 1/4 κούπας ρύζι καρολίνα ή άλλο ρύζι για ριζότο ή σούπα
- 1 λίτρο νερό
Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 30 λεπτά
Συνολικό χρόνος: 40 λεπτά
Μερίδες: 9
Υλικά:
- 420 γρ. μαύρα βρασμένα φασόλια, στραγγισμένα και καλά ξεπλυμένα
- 2 ολόκληρες ώριμες μπανάνες ή ¼ κούπας ζάχαρη ζαχαροκάλαμου
- ⅓ κούπας σιρόπι αγαύης ή άλλο γλυκαντικό σιρόπι
Υλικά:
- 250 γρ. ρεβίθια, μουλιασμένα για 24 ώρες
- 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι
- 2 πράσινα κρεμμυδάκια φρέσκα
Υλικά:
- 500 γρ. βρασμένη και παγωμένη φάβα
- 100 γρ. αλεύρι αραβοσίτου (καλαμποκιού)
- 50 γρ. φρυγανιά panko ή τριμμένο μπαγιάτικο ψωμί
Υλικά:
- 250 γρ. χονδρό σιμιγδάλι
- 4 κούπες ή περίπου 900 ml νερό
- 400 γρ. καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου
Υλικά:
- 200 γρ. ξερά αμύγδαλα
- 150 γρ. ζάχαρη