Υλικά για 4 άτομα:
- 1 πορτοκάλι
- 1 λεμόνι
- 2 λάιμ
Υλικά:
- 400 γρ βρασμένα (ή 150 γρ ρεβίθια ξερά)
- 60 γρ χυμό λεμονιού (περίπου 1 μεγάλο λεμόνι + το ξύσμα του)
- 60 γρ ταχίνι (περίπου 4 κοφτές κ.σ.)
Υλικά:
- 450 γρ. λευκά φασόλια (βρασμένα)
- 140 γρ. λιαστές ντομάτες μέσα σε ελαιόλαδο
- 1/4 κούπας χυμό λεμονιού
Υλικά:
- 2 1/2 κούπες ρεβύθια βρασμένα
- 8 ελιές καλαμών ψιλοκομένες
- 1/2 κούπα πράσινες πιπεριές ή πιπεριές φλωρίνης χοντροκομμένες
Υλικά:
- 80 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο
- 150 γρ. μανιτάρια σαμπινιόν & πλευρώτους
- 10 γρ. Βαλσαμικό Ξίδι Kalamata Papadimitriou
Υλικά:
- 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 κ.σ. μπέϊκιν πάουντερ
- 2 κ.γ. αλάτι
Υλικά:
- 1 κούπα αμάρανθο
- 20 ελιές περίπου, καθαρισμένες και κομμένες
- Φρέσκο κρεμμυδάκι ή μαϊντανό
Υλικά:
- 400 γρ. φράουλες πλυμένες και καθαρισμένες ολόκληρες
- 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 κούπα ζάχαρη + 1 πρέζα αλάτι
Υλικά:
Για τα σουτζουκάκια
- 300 γρ. ωμές φακές
- 1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο ψιλοκομμένο
- 1 καρότο τριμμένο
Υλικά:
- 500 γραμμάριο σπαγγέτι
- 10 αγκινάρες φρέσκες κομμένες στα τέσσερα
- 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
Υλικά:
- 1 ώριμο αβοκάντο
- 2 μέτρια αγγούρια
- 2 σκ. σκόρδο (χωρίς το φύτρο)