Υλικά:
Παρασκευή:
- 450 γρ. λευκά φασόλια (βρασμένα)
- 140 γρ. λιαστές ντομάτες μέσα σε ελαιόλαδο
- 1/4 κούπας χυμό λεμονιού
- 1 κ.γ. σκόνη σκόρδου ή 1 μικρή σκελίδα σκόρδου
- 1/4 κ.γ. αλάτι
- 1/4 κ.γ. μαύρο πιπέρι
Παρασκευή:
- Στο μούλτι πολτοποιήστε όλα τα συστατικά και ανακατέψτε μέχρι να γίνει λείο, ξύνοντας τις πλευρές με μια σπάτουλα, εάν χρειάζεται ή προσθέτοντας λίγο νεράκι.
- Όταν επιτευχθεί η επιθυμητή υφή, τοποθετήστε το χούμους σε ένα πιάτο και σερβίρετε.
Συμβουλές:
http://cookingwithcakes.com - Εάν περισσέψει μπορεί να αποθηκευτεί στο ψυγείο για έως και 5 ημέρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.