Υλικά:
- 1 λίτρο ερυθρό οίνο
- 250 - 300 (γρ.) ζάχαρη (ανάλογα πόσο γλυκό το θέλουμε)
- 30 - 40 φύλλα αρμπαρόριζας (ανάλογα το μέγεθος και την επιθυμητή γεύση)
Υλικά:
- 300 γρ. μοσχοκολοκύθα (Butternut) ή άλλη κολοκύθα
- 200 γρ. κεχρί
- 30 γρ. ή 3 κ.σ. καστανή ζάχαρη
Υλικά:
- 250 γρ. χονδρό σιμιγδάλι
- 150 γρ. κουβερτούρα κομμένη σε μικρά κομμάτια
Υλικά για περίπου 400 γρ. βούτυρο:
- 360 γρ. ωμοί αποφλοιωμένοι σπόροι ηλίανθου
- 4 κ.σ. ηλιέλαιον ή λάδι καρύδας ή άλλο φυτικό έλαιο
- 2 πρέζες ορυκτό ροζ άλας
Υλικά:
- 2 μικρές κολοκύθες ξεσποριασμένες και κομμένες στη μέση
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο
Υλικά:
- 200 γρ. τρυφεροί βλαστοί λυκομουριάς ή baby σπανάκι (τρυφερά φύλλα)
- 40 γρ. ή περίπου 100 ml λυκόμουρα (Goji Berries)
- 50 γρ. ή 1 κούπα ξερό κεμπάπ σόγιας
Υλικά για περίπου 8 καλαμάκια:
- 500 γρ. καφέ αγάρικα μανιτάρια (baby portobello)
- 4 κ.σ. ξύδι
- 2 κ.σ. λάδι ελιάς
Υλικά:
- 500 γρ. λιγκουίνι
- 1 κόκκινη πιπεριά καθαρισμένη, κομμένη σε λωρίδες
- 1 πράσινη πιπεριά καθαρισμένη, κομμένη σε λωρίδες
Υλικά:
- 500 γρ. σιτάρι
- 2 1/2 λίτρα νερό για το βράσιμο
- 250 γρ. καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου
- 1 πρέζα ορυκτό ροζ άλας
- 1/3 κούπας σταφίδες μουλιασμένες
Υλικά:
- 250 γρ. φυτική μαργαρίνη λιωμένη
- 250 γρ. αλεύρι Γ.Ο.Χ.
- 250 γρ. καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου
Υλικά:
- 250 γρ. ανάμεικτα κατεψυγμένα λαχανικά
- 750 ml νερό (για το βράσιμο των λαχανικών)
- 1 φάκελο ή 125 γρ. πουρέ πατάτας σε σκόνη