Υλικά:
Παρασκευή:
- 1 μεγάλη δέσμη μορίνγκα (περίπου 400-500 γρ. μαζί με τα κλαδιά)
- 1 κ.γ. αλάτι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 μέτρια λευκά κρεμμύδια χονδροκομμένα
- 1/2 κ.γ. μπούκουβο ή 3 μικρά ξερά τσίλι χονδροκομμένα
- 1 κ.γ. σπόρους μουστάρδας
Παρασκευή:
- Αρχικά καθαρίζετε τα φύλλα απο τα κλαδιά, τα πλένετε, τα στεγνώνετε με μια καθαρή πετσέτα ή με ένα στεγνωτήριο σαλάτας και τα αφήνετε σε μιά γαβάθα.
- Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, ρίχνετε τους σπόρους μουστάρδας μαζί με τα κρεμμύδια.
- Μόλις αρχίσουν να τσιτσιρίζουν και να ευωδιάζουν τα αρώματα τους ρίχνετε τα φύλλα μορίνγκας μαζί με το αλάτι.
- Ανακατεύετε και μόλις μαραθούν τα βάζετε σε ένα πιάτο και σερβίρετε.
Συμβουλές:
- Φύλλα μορίνγκας φρέσκα θα βρείτε στο οπωροπωλείο - παντοπωλείο "FARMER'S" της Λύντια Κορινθίας 22 Αμπελόκηποι (κάθετος στη κηφισίας).
- Τα κλαδιά είναι αρκετά σκληρά οπότε θα πρέπει να τα αφαιρέσετε και να χρησιμοποιήσετε μόνο τα φύλλα της μορίνγκας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.