Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014

Ρύζι με γάλα καρύδας και αμύγδαλα

Υλικά:
  • 2 κούπες ρύζι μπασμάτι
  • ¼ κούπας αμύγδαλα χοντροκομμένα
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 3 κούπες νερό
  • 1 κούπα γάλα καρύδας
Παρασκευή:
  1. Ξεπλένουμε το ρύζι. 
  2. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ρύζι και το νερό. 
  3. Όταν αρχίζει να βράζει προσθέτουμε το γάλα καρύδας , τα αμύγδαλα και λίγο αλάτι ανακατεύουμε , χαμηλώνουμε τη φωτιά , σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει. 
  4. Μαγειρεύουμε για 15 λεπτά.
  5. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε για 10 λεπτά (δεν πρέπει να ξεσκεπάσουμε τη κατσαρόλα). 

Συμβουλές:
  • Ανακινήστε τη κονσέρβα με το γάλα καρύδας πριν το χρησιμοποιήσετε.
http://www.nostimesyntages.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.