Υλικά:
- 2 κούπες ρύζι μπασμάτι
- ¼ κούπας αμύγδαλα χοντροκομμένα
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 3 κούπες νερό
- 1 κούπα γάλα καρύδας
- Ξεπλένουμε το ρύζι.
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ρύζι και το νερό.
- Όταν αρχίζει να βράζει προσθέτουμε το γάλα καρύδας , τα αμύγδαλα και λίγο αλάτι ανακατεύουμε , χαμηλώνουμε τη φωτιά , σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει.
- Μαγειρεύουμε για 15 λεπτά.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε για 10 λεπτά (δεν πρέπει να ξεσκεπάσουμε τη κατσαρόλα).
Συμβουλές:
http://www.nostimesyntages.gr - Ανακινήστε τη κονσέρβα με το γάλα καρύδας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.