Υλικά:
- 1 ώριμο αβοκάντο (όχι υπερώριμο)
- 3 μικρά κλαδάκια ρίγανης
- 1 τρυφερό κλαδάκι βασιλικό
- 3 τρυφερές κορυφές δενδρολίβανου
- 1 πρέζα ροζ αλάτι
- 1 πρέζα γλυκιά πάπρικα (ή καυτερή, ανάλογα τα γούστα σας)
- 1 πρέζα σκόνη σκόρδου
- 1 κ.γ. κάππαρη ή καπαρόφυλλα ή χυμό απο 1/4 λεμονιού
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το κόβουμε σε φέτες.
- Ρίχνουμε ελαιόλαδο, κάππαρη ή λεμόνι, το αλατοπίπερο και τη πάπρικα.
- Πλένουμε τα φρέσκα βότανα, τα ξεφυλλίζουμε και τα τοποθετούμε επάνω απο το αβοκάντο.
- Καλή μας όρεξη.
Συμβουλές:
- Πειραματιστείτε και με άλλα βότανα της αρεσκείας σας όπως θυμάρι ή θρούμπι κ.α.
- Αλατοπιπερώστε το γενναιόδωρα, το αβοκάντο απο μόνο του έχει ουδέτερη γεύση.
~ Λαόνικος Τσάγκος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.