Υλικά:
- 1 ώριμο αβοκάντο (όχι υπερώριμο)
- 100 ml χαρουπάλευρο
- 1 1/2 κούπα γάλα φυστικοβούτυρου ή σόγιας ή άλλο φυτικό γάλα
- 2 κ.σ. στέβια
- 1 πρέζα ή 1 ml αλάτι ιμαλαϊων (προαιρετικά)
- Τα ρίχνετε όλα σε ένα μπλέντερ ή μούλτι και το πολτοποιείτε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
- Το παγώνετε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα σκεπασμένο με πλαστική μεμβράνη.
- Απολαμβάνετε αυτό το θρεπτικό και νόστιμο επιδόρπιο.
Συμβουλές:
- Τη γλυκάδα μπορείτε να τη καθορίσετε και μόνοι σας προσθέτοντας σταδιακά όση στέβια ή άχνη ζάχαρη θέλετε.
~ Λαόνικος Τσάγκος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.