Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Μους αβοκάντου με χαρουπάλευρο και στέβια



Υλικά: 
  • 1 ώριμο αβοκάντο (όχι υπερώριμο)
  • 100 ml χαρουπάλευρο
  • 1 1/2 κούπα γάλα φυστικοβούτυρου ή σόγιας ή άλλο φυτικό γάλα
  • 2 κ.σ. στέβια
  • 1 πρέζα ή 1 ml αλάτι ιμαλαϊων (προαιρετικά)
Παρασκευή:
  1. Τα ρίχνετε όλα σε ένα μπλέντερ ή μούλτι και το πολτοποιείτε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
  2. Το παγώνετε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα σκεπασμένο με πλαστική μεμβράνη.
  3. Απολαμβάνετε αυτό το θρεπτικό και νόστιμο επιδόρπιο.

Συμβουλές:
  • Τη γλυκάδα μπορείτε να τη καθορίσετε και μόνοι σας προσθέτοντας σταδιακά όση στέβια ή άχνη ζάχαρη θέλετε.

~ Λαόνικος Τσάγκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.