Υλικά:
- 350 γρ. μαλακό tofu (silken)
- 1/3 κούπας φυστικοβούτυρο
- 3 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου ή ζάχαρη
- ½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας ή βανιλίνη ή κανέλα ή άλλο αρωματικό
- Κτυπημένη κρέμα καρύδας ή σάλτσα σοκολάτας για διακόσμηση (προαιρετικά)
- Ανακατέψτε όλα τα υλικά στο μούλτι μέχρι να γίνει λείο.
- Σερβίρετε αμέσως ή παγώστε το πριν το σερβίρισμα για λίγες ώρες.
Συμβουλές:
- Εάν βάλετε ζάχαρη, χρησιμοποιήστε άχνη, για να διαλυθεί πιο εύκολα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.