Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Μους φυστικοβούτυρου (με τόφου)

Υλικά:
  • 350 γρ. μαλακό tofu (silken)
  • 1/3 κούπας φυστικοβούτυρο
  • 3 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου ή ζάχαρη
  • ½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας ή βανιλίνη ή κανέλα ή άλλο αρωματικό
  • Κτυπημένη κρέμα καρύδας ή σάλτσα σοκολάτας για διακόσμηση (προαιρετικά)
 Παρασκευή:
  1. Ανακατέψτε όλα τα υλικά στο μούλτι μέχρι να γίνει λείο. 
  2. Σερβίρετε αμέσως ή παγώστε το πριν το σερβίρισμα για λίγες ώρες.

Συμβουλές:

  • Εάν βάλετε ζάχαρη, χρησιμοποιήστε άχνη, για να διαλυθεί πιο εύκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.