Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

Πέστο αβοκάντου με καρύδια

Υλικά: 
   • 1 φλιτζανάκι του καφέ φύλλα βασιλικού
   • 2 αβοκάντο καθαρισμένα
   • ½ κούπας καρύδια, ψιλοκομμένα

   • 1 κ.γ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
   • ½ λεμόνι (ο χυμός του)
   • ¾ κούπας ελαιόλαδο
   • 1 κ.γ. αλάτι
   • 1 κ.γ. πιπέρι


 Παρασκευή:
  1. Ανακατέψτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα. 
  2. Ανακατέψτε με τα ζυμαρικά (περίπου 450 γρ. ζυμαρικά) και σερβίρετε. 
  3. Τοποθετήστε το σε ένα αεροστεγές δοχείο ή βάζο στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήσετε. Αποθηκεύεται πάνω από μία εβδομάδα στο ψυγείο.
http://lacasadesweets.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.