Υλικά:
• 5 κ.γ. άγαρ σε σκόνη
• 1 1/2 κούπα νερό
• 1/2 κούπα ανακάρδια (cashews)
• 1/3 κούπα διατροφική μαγιά
• 1/2 κούπα ψιλοκομμένο πιπεριά
• 4 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
• 2 κ.γ. κρεμμύδι σε σκόνη
• 1/4 κ.γ. σκόνη σκόρδου
• 1/2 κ.γ. μουστάρδα
Οδηγίες:
www.food.com/• 5 κ.γ. άγαρ σε σκόνη
• 1 1/2 κούπα νερό
• 1/2 κούπα ανακάρδια (cashews)
• 1/3 κούπα διατροφική μαγιά
• 1/2 κούπα ψιλοκομμένο πιπεριά
• 4 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
• 2 κ.γ. κρεμμύδι σε σκόνη
• 1/4 κ.γ. σκόνη σκόρδου
• 1/2 κ.γ. μουστάρδα
Οδηγίες:
- Σε μια μικρή κατσαρόλα, ανακατέψτε το άγαρ και το νερό. Ανακατεύοντας συνεχώς, αφήνουμε να βράσει και να διαλυθεί πλήρως η σκόνη.
- Αφαιρέστε από τη φωτιά.
- Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα συστατικά σε ένα μπλέντερ και προσεκτικά χύστε το μίγμα του αγάρ μέσα.
- Χτυπάμε στο μπλέντερ μέχρι να αποκτήσει απαλή και λεία υφή.
- Χύστε το μίγμα σε ένα καλούπι και τοποθετήστε στο ψυγείο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.