Υλικά για περίπου 1/4 κούπας μείγμα:
• 4 κ.σ. κανέλα
• 1 ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο
• ½ κ.σ. τριμμένο μπαχάρι
• 1 κ.γ. ζιγγίβερη (τζίντζερ)
• 1 ½ κ.γ. τριμμένο καρδάμωμο
Παρασκευή:
• 4 κ.σ. κανέλα
• 1 ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο
• ½ κ.σ. τριμμένο μπαχάρι
• 1 κ.γ. ζιγγίβερη (τζίντζερ)
• 1 ½ κ.γ. τριμμένο καρδάμωμο
Παρασκευή:
- Ανακατέψτε όλα τα μπαχαρικά σε ένα μικρό μπολ.
- Αποθηκεύστε σε ένα μικρό γυάλινο βάζο ή δοχείο για μπαχαρικά.
Συμβουλές:
- Οι αναλογίες δεν είναι αυστηρές, μπορείτε να τις προσαρμόσετε στην αρεσκεία σας, αν προτιμάτε περισσότερο ή λιγότερο από ένα συγκεκριμένο μπαχαρικό, προσθέστε όσο νομίζετε.
- Εάν χρησιμοποιείτε φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο, χρησιμοποιήστε λιγότερο, επειδή έχει μια ισχυρότερη γεύση από ότι το αποξηραμένο.
http://www.mybakingaddiction.com/- Οι αναλογίες δεν είναι αυστηρές, μπορείτε να τις προσαρμόσετε στην αρεσκεία σας, αν προτιμάτε περισσότερο ή λιγότερο από ένα συγκεκριμένο μπαχαρικό, προσθέστε όσο νομίζετε.
- Εάν χρησιμοποιείτε φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο, χρησιμοποιήστε λιγότερο, επειδή έχει μια ισχυρότερη γεύση από ότι το αποξηραμένο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.