Υλικά:
http://www.icookgreek.com/ - 2 φάκελοι άνθος αραβοσίτου βανίλια
- 200 γρ. μπισκότα πτι μπερ ή digestive ή ότι θέλετε
- Όση ποσότητα φυτικού γάλακτος αναφέρει η συσκευασία της βανίλιας
- 1/2 κούπα φυτικό γάλα για να περιχύσετε τα μπισκότα
- 100 γρ. σοκολάτα τριμμένη
- λίγο κακάο ή τριμμένη κουβερτούρα για το πασπάλισμα
- λιμοντσέλο και ξύσμα λεμονιού για άρωμα
- Ετοιμάζετε την κρέμα Αραβοσίτου σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στο φάκελο και προσθέτετε το ξύσμα λεμονιού.
- Ζεσταίνετε πολύ ελαφρά τη ½ κούπα γάλα και προσθέτετε το λιμοντσέλο για άρωμα.
- Βρέχετε μερικά μπισκότα στο γάλα και τα στρώνετε σε ένα μέτριο ταψάκι ή μακρόστενη φόρμα.
- Απλώνετε μια καλή στρώση κρέμας και περιμένετε λίγο να κρυώσει.
- Πασπαλίζετε με τριμμένη σοκολάτα.
- Βρέχετε πάλι μερικά μπισκότα στο αρωματισμένο γάλα και φτιάχνετε μια δεύτερη στρώση.
- Συνεχίζετε με τον ίδιο τρόπο μέχρι να τελειώσουν όλα τα υλικά.
- Αφήνετε το γλυκό αρκετές ώρες στο ψυγείο προτού το σερβίρετε.
- Πασπαλίζετε την τελευταία στιγμή με κακάο ή τριμμένη σοκολάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.