Σάββατο, 26 Απριλίου 2014

Σκορδοτόστ

Υλικά:
• 8 φέτες ψωμί  
• 4 κ.σ. ελαιόλαδο 
• 8 μικρές σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες ή τριμμένες

• 2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
• 1 πρέζα μπούκουβο ή κόκκινο πιπέρι καγιέν
• 1 κ.γ. αλάτι


Παρασκευή: 
  1. Αναμείξτε το λάδι, το σκόρδο, το μαϊντανό , πιπέρι και το αλάτι σε ένα μικρό μπολ. 
  2. Επαλείψτε προσεκτικά το μείγμα σε κάθε πλευρά των φετών. 
  3. Ψήστε για 3 λεπτά στους 230 βαθμούς στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν και σερβίρετε αμέσως. 

Συμβουλές:
  • Εναλλακτικά μπορείτε να ψήσετε τις φέτες στη τοστιέρα και να επαλείψετε το μείγμα απο επάνω μετά.
  • Εαν δε σας αρέσει το καυτερό βάλτε γλυκιά πάπρικα
http://www.seriouseats.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.