Υλικά:
• 8 φέτες ψωμί
• 4 κ.σ. ελαιόλαδο
• 8 μικρές σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες ή τριμμένες
• 2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
• 1 πρέζα μπούκουβο ή κόκκινο πιπέρι καγιέν
• 1 κ.γ. αλάτι
Παρασκευή:
• 8 φέτες ψωμί
• 4 κ.σ. ελαιόλαδο
• 8 μικρές σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες ή τριμμένες
• 2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
• 1 πρέζα μπούκουβο ή κόκκινο πιπέρι καγιέν
• 1 κ.γ. αλάτι
Παρασκευή:
- Αναμείξτε το λάδι, το σκόρδο, το μαϊντανό , πιπέρι και το αλάτι σε ένα μικρό μπολ.
- Επαλείψτε προσεκτικά το μείγμα σε κάθε πλευρά των φετών.
- Ψήστε για 3 λεπτά στους 230 βαθμούς στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν και σερβίρετε αμέσως.
Συμβουλές:
http://www.seriouseats.com/- Εναλλακτικά μπορείτε να ψήσετε τις φέτες στη τοστιέρα και να επαλείψετε το μείγμα απο επάνω μετά.
- Εαν δε σας αρέσει το καυτερό βάλτε γλυκιά πάπρικα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.