• 85 gr απο τα αγαπημένα σας ζυμαρικά
• ¼ κούπας καρύδια, καβουρδισμένα και ψιλοκομμένα
• ½ κούπα + 2 κ.γ. σάλτσα τομάτας
• 2 κ.σ. ελαιόλαδο
• 1 ½ κ.σ. κέτσαπ
• ½ κ.γ. σκόρδο
• ½ κ.γ. ξερό βασιλικό ή φρέσκο
• ¼ κ.γ. μαύρο πιπέρι
• ½ κ.γ. αλάτι
• 1 πρέζα κόκκινο καυτερό πιπέρι
• ½ κούπα σπανάκι
• ¼ κούπας κόκκινη πιπεριά κομμένη (προαιρετικά)
Οδηγίες :
1. Προετοιμάστε τα αγαπημένα σας ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας. Εν τω μεταξύ, βάλτε σε μέτρια φωτιά μια μικρή κατσαρόλα. Προσθέστε τα καρύδια και τηγανίστε τα ελαφρά για λίγα λεπτά.
2. Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας, και τη κόκκινη πιπεριά (εαν βάλετε) εκτός από το σπανάκι.
Ανακατέψτε καλά, χαμηλώστε τη φωτιά και θερμαίνετε ελαφρά για 7 λεπτά.
Ανακατέψτε καλά, χαμηλώστε τη φωτιά και θερμαίνετε ελαφρά για 7 λεπτά.
3. Βάλτε το σπανάκι σε ένα σουρωτήρι και ξεπλύνετε το.
Όταν τα ζυμαρικά είναι έτοιμα, τα βγάζουμε από τη φωτιά και τα αδειάζουμε σε ένα σουρωτήρι μαζί με το σπανάκι.
Ελαφριά ξεπλύνετε τα ζυμαρικά και ανακατέψτε τα μαζί με το σπανάκι σε μιά κατσαρόλα ή τηγάνι.
Όταν τα ζυμαρικά είναι έτοιμα, τα βγάζουμε από τη φωτιά και τα αδειάζουμε σε ένα σουρωτήρι μαζί με το σπανάκι.
Ελαφριά ξεπλύνετε τα ζυμαρικά και ανακατέψτε τα μαζί με το σπανάκι σε μιά κατσαρόλα ή τηγάνι.
4. Αναμείξτε καλά τα ζυμαρικά με τη σάλτσα, αλατοπιπερώνετε και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.