Υλικά:
- 1 μερίδα πατάτες βραστές ή φούρνου
- ½ ψιλοκομμένη πιπεριά
- 1 ντομάτα κομμένη σε μικρά κομμάτια
- ¼ ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 5 ελιές Καλαμών
- 1/2 κουταλιά αποξηραμένο μαϊντανό
- ½ κουταλάκι κάρυ
- Λίγο ελαιόλαδο
- Αλάτι - πιπέρι
- Λιώνεις τις πατάτες με ένα πιρούνι.
- Ψιλοκόβεις τις ελιές, την πιπεριά και το κρεμμύδι.
- Τα ανακατεύεις όλα μαζί και προσθέτεις λίγο ελαιόλαδο και αλάτοπίπερο.
Συμβουλές:
Απο το βιβλίο "Μαγειρική Οικονομία" του Ευτύχη Μπλέτσα- Αν δεν έχεις έτοιμες βραστές πατάτες, τότε κόβεις 2 μέτριες σε σχετικά μικρά κομμάτια και τις βράζεις για 15 λεπτά να μαλακώσουν.
- Αν οι πατάτες είναι μαγειρεμένες με αρκετό λάδι δεν χρειάζεται να προσθέσεις άλλο, το ίδιο ισχύει και για το αλατοπίπερο.
- Αυτή η συνταγή είναι ιδανική για να αξιοποιήσεις πατάτες που μείνανε, έτσι κάνεις μαγειρική οικονομία!
http://www.cookingeconomy.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.