Υλικά:
- 1 κούπα ωμά κάσιους εμποτισμένα σε φιλτραρισμένο νερό για 2 ώρες και στραγγισμένα
- ¼ κούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
- ¼ κούπας ξύδι μήλου
- 2 χουρμάδες ή 2 κ.σ. σταφίδες εμποτισμένους σε 1 1/2 κούπα φιλτραρισμένο νερό (χωρίς κουκούτσι)
- 1/2 κούπα νερό (απο το εμπότισμα των χουρμάδων, το υπόλοιπο πετάξτε το.)
- 3 μεγάλες σκελίδες σκόρδο
- 2 κ.σ. κόκκινο κρεμμύδι
- 1 ½ κ.σ. αλάτι με λαχανικά ή ζωμό λαχανικών σε σκόνη
- 1 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- ½ κ.σ. φρέσκο άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- Βάλτε όλα τα υλικά εκτός από τα φρέσκα μυρωδικά στο μπλέντερ και πολτοποιήστε τα μέχρι να αποκτήσουν λεία και κρεμώδη υφή.
- Ανακατεύετε μέσα τα φρέσκα μυρωδικά.
- Αν το χρησιμοποιείτε ως βούτημα, τοποθετήστε το σε ένα αεροστεγές δοχείο και παγώστε το για περίπου 2 ώρες για να πήξει και να πυκνώσει πριν από το σερβίρισμα.
- Αν το χρησιμοποιήσετε ως σάλτσα, προσθέστε περίπου 1/2 κούπα - 1 κούπα φιλτραρισμένο νερό για να το αραιώσετε.
Συμβουλές:
https://healthyblenderrecipes.com/recipes/evas_raw_vegan_better_than_ranch_dressing- Το μούλιασμα των ανακαρδίων είναι προαιρετικό
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.