Υλικά:
- 1 1/2 κούπα φύκια (νόρι κ.α.)
- 6 μεγάλες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 κ.σ. μαύρο πιπέρι
- 1 κούπα σάλτσα σόγιας
- 1 κ.σ. miso
- Βάζουμε τα φύκια, το σκόρδο και το πιπέρι να βράσουν σε μια κατσαρόλα με 6 κούπες νερό.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
- Το στραγγίζουμε και επιστρέφουμε το υγρό πάλι στην κατσαρόλα.
- Προσθέστε τη σάλτσα σόγιας και μαγειρέψτε μέχρι να υπάρχει ένα σύνολο περίπου 3 κούπες σάλτσας.
- Το βγάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το miso και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε την σάλτσα σε ένα μπουκάλι και την τοποθετούμε στο ψυγείο.
Συμβουλές:
Δίνει θαλασσινή γεύση στα φαγητά μας
http://Δίνει θαλασσινή γεύση στα φαγητά μας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.