Υλικά:
- 200 ml φυσικό χυμό μήλου
- 2 κ.σ. νισεστέ (κορν φλάουρ)
- 2 κ.σ. καστανή ζάχαρη ή άλλο γλυκαντικό
- 1/4 κ.γ. κανέλα Κεϋλάνης
- 1/4 κ.γ. πιπερόριζα (τζίντζερ) σε σκόνη
- Σε ένα κατσαρολάκι προσθέτουμε τον χυμό μήλου, την κανέλα, την πιπερόριζα και τον νισεστέ.
- Ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να διαλυθεί τελείως ο νισεστές.
- Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας συνέχεια με το σύρμα μέχρι να πήξει η κρέμα. Να έχει ελαφρώς ρευστή μορφή.
- Αποσύρουμε από την εστία και προσθέτουμε τη ζάχαρη ή τη στέβια.
- Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
- Βάζουμε την κρέμα σε ένα μπολάκι και γαρνίρουμε με μια φέτα μήλο. Σερβίρουμε την κρέμα χλιαρή ή κρύα.
Συμβουλές:
- Αν βάλουμε στην κρέμα Στέβια αντί για ζάχαρη μπορούμε να προσθέσουμε όσο θέλουμε μέχρι να φτάσουμε στην ικανοποιητική γεύση χωρίς να επιβαρυνόμαστε με επιπλέον θερμίδες.
http://www.enter2life.gr/wp/11402-krema-milou.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.