Υλικά:
- 2 κ.σ. άγλυκο κακάο σε σκόνη
- 1 κ.σ. γλυκαντικό της επιλογής σας (πχ. άχνη ζάχαρη ή στέβια κ.α.)
- ¼ κούπα γάλα καρύδας
- ¼ κούπα φυστικοβούτυρο
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε το κακάο με τη γλυκαντική ουσία, και το γάλα καρύδας μέχρι να γίνει λείο.
- Προσθέστε το φυστικοβούτυρο.
- Ανακατέψτε ελαφρά.
- Απολαύστε το!
Συμβουλές:
http://ditchthewheat.com/high-on-avocado-low-carb-chocolate-pudding-with-peanut-butter-ripples/- Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε βούτυρο καρπού επιθυμείτε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.