Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

Γλάσο ταχινιού

Υλικά:
  • 300 γρ. Μακεδονικό Ταχίνι (1 βάζο)
  • 4 κ.σ. άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση:
  1. Σ΄ ένα μπολ ανακατεύουμε πολύ καλά μαζί το ταχίνι με την άχνη, μέχρι να αποκτήσουμε ένα σφιχτό γλάσο. 
  2. Με μια σπάτουλα απλώνουμε το γλάσο πάνω σε κεϊκ, muffin ή cup cakes.

Συμβουλές:

  • Εάν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγες κ.σ. άχνη ακόμη για να σφίξει.
  • Μη ξεχάσετε να ανακατέψετε το ταχίνι πριν το χρησιμοποιήσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.