Υλικά:
Εκτέλεση συνταγής:
Εκτέλεση συνταγής:
- Κόβουμε ολόκληρο το κοτσάνι από την αγκινάρα.
- Εάν είναι τρυφερό αφήνουμε 2-3 δάχτυλα.
- Αφαιρούμε όλα τα πράσινα φύλλα και την κόβουμε στην μέση.
- Βγάζουμε από το κέντρο της αγκινάρας το χνούδι.
- Βράζουμε για 45 λεπτά τις αγκινάρες σε κατσαρόλα με τον χυμό των λεμονιών και αρκετό νερό ώστε να τις καλύπτει τελείως .
Συμβουλές:
Οι "παλιοί" έβαζαν ένα πιάτο από πάνω από τις αγκινάρες για να τις κρατάει στον πάτο τις κατσαρόλας ώστε να είναι πάντα σκεπασμένες από νερό.
http://www.sidages.grΟι "παλιοί" έβαζαν ένα πιάτο από πάνω από τις αγκινάρες για να τις κρατάει στον πάτο τις κατσαρόλας ώστε να είναι πάντα σκεπασμένες από νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.