Υλικά:
- 2 κούπες φυστίκια (αράπικο, ξεφλουδισμένο με το αλάτι)
- 2 κούπες ζάχαρη άχνη
- 1/2 κούπα κακάο χωρίς ζάχαρη
- 1/2 κούπα ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο (ή άλλο ελαφρύ έλαιον, χωρίς έντονη γεύση)
- Τα χτυπάτε όλα μαζί στο multi για 10 λεπτά...
και έτοιμη η μερέντα ή αλλιώς το φυστικοβούτυρο!!!
Συμβουλές:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/spitiki-iperoxi-merenta-xoris-koubertoura.html- Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και βανίλια ή ξύσμα πορτοκαλιού ή κάποιο λικέρ ή σιρόπι φουντουκιού.
- Συντηρείται στο ψυγείο για αρκετο καιρό. Εκτός απο άλλειμα στο ψωμί μπορει να μπεί σε γλυκά και οπουδείποτε μπαινει μια μερέντα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.