Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Βούτημα ταχινιού με κύμινο ή πάπρικα ή μουστάρδα

Συστατικά
  1. 150 γρ. Μακεδονικό Ταχίνι
  2. 80 ml Παρθένο Σησαμέλαιο
  3. 1 κ.γ.  αλάτι
  4. Χυμό από μισό λεμόνι
  5. 1 κ.γ. κύμινο ή 1 κ.γ. πάπρικα ή 2 κ.γ. μουστάρδα καυτερή
Παρασκευή:

  1. Σε blender χτυπάμε το σησαμέλαιο, το χυμό του λεμονιού, το αλάτι, το αλεσμένο κύμινο ή την πάπρικα ή την μουστάρδα και μόλις τα υλικά μας ομογενοποιηθούν, προσθέτουμε το ταχίνι και τους σπόρους του κύμινου ή το μπούκοβο ή τους σπόρους της μουστάρδας, ανακατεύουμε καλά και το dip είναι έτοιμο



* Εαν μας αρέσει πικάντικο προσθέτουμε 1 πρέζα μπούκοβο στο blender

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.