Υλικά:
- 6 πιπεριές Φλωρίνης
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/4 κούπας ελαιόλαδο
- 3 κ.σ. ξίδι
- 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- Βάζουμε τις πιπεριές ολόκληρες στο φούρνο και τις ψήνουμε στους 200 C μέχρι να εμφανίσουν φουσκάλες στη φλούδα και να αρχίσει να μαυρίζει.
- Τις βγάζουμε σε μπολ και το σκεπάζουμε καλά.
- Τις αφήνουμε για 10΄ να ιδρώσουν (έτσι ξεφλουδίζονται πολύ εύκολα).
- Τις ξεφλουδίζουμε, τις κόβουμε στη μέση, αφαιρούμε το κοτσάνι, τους σπόρους και τις ίνες τους και τις κόβουμε σε λωρίδες.
- Βάζουμε τις πιπεριές σε μπολ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε και τις σερβίρουμε σαν σαλάτα ή πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.
Συμβουλές:
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και έτοιμες εαν βαριέστε να τις ψήσετε αλλά οι φρέσκες δε συγκρίνονται φυσικά.
http://www.argiro.gr πιπέριΜπορείτε να χρησιμοποιήσετε και έτοιμες εαν βαριέστε να τις ψήσετε αλλά οι φρέσκες δε συγκρίνονται φυσικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.