Υλικά:
- 400 ml φυσικό χυμό ρόδι
- 4 κουταλιές νισεστέ (κορν φλάουρ)
- 4 κουταλιές καστανή ζάχαρη ή φυσικό φυσικό γλυκαντικό Στέβια (όσο θέλουμε)
- 1/4 κουταλάκι κανέλα
- Σε ένα κατσαρολάκι προσθέτουμε τον χυμό ρόδι και τον νισεστέ.
- Ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να διαλυθεί τελείως ο νισεστές.
- Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας συνέχεια με το σύρμα μέχρι να πήξει η κρέμα. Να έχει ελαφρώς ρευστή μορφή.
- Αποσύρουμε από την εστία και προσθέτουμε τη ζάχαρη ή τη στέβια.
- Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
- Βάζουμε την κρέμα σε ένα μπολάκι και γαρνίρουμε με σποράκια ροδιού.
- Σερβίρουμε την κρέμα χλιαρή ή κρύα.
Συμβουλές:
enter2life.gr - Αν βάλουμε στην κρέμα Στέβια αντί για ζάχαρη μπορούμε να προσθέσουμε όσο θέλουμε μέχρι να φτάσουμε στην ικανοποιητική γεύση χωρίς να επιβαρυνόμαστε με επιπλέον θερμίδες.
- Μια εύκολη και γρήγορη κρέμα με το απίστευτο άρωμα και γεύση από το αγαπημένο μας ρόδι.
- Το ιδανικό είναι να φτιάξουμε την κρέμα με φυσικό χυμό ροδιού για να πάρουμε όλες τις απαραίτητες βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός μας.
- Προσθέτουμε και λίγη κανέλα για να ενισχύσει την γεύση και θα βοηθήσει στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού.
- Απολαύστε την χλιαρή ή κρύα με λίγα σποράκια από ρόδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.