Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Κρέμα με χυμό ροδιού

Υλικά: 
  • 400 ml φυσικό χυμό ρόδι 
  • 4 κουταλιές νισεστέ (κορν φλάουρ) 
  • 4 κουταλιές καστανή ζάχαρη ή φυσικό φυσικό γλυκαντικό Στέβια (όσο θέλουμε) 
  • 1/4 κουταλάκι κανέλα 
Παρασκευή:
  1. Σε ένα κατσαρολάκι προσθέτουμε τον χυμό ρόδι και τον νισεστέ. 
  2. Ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να διαλυθεί τελείως ο νισεστές. 
  3. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας συνέχεια με το σύρμα μέχρι να πήξει η κρέμα. Να έχει ελαφρώς ρευστή μορφή. 
  4. Αποσύρουμε από την εστία και προσθέτουμε τη ζάχαρη ή τη στέβια. 
  5. Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. 
  6. Βάζουμε την κρέμα σε ένα μπολάκι και γαρνίρουμε με σποράκια ροδιού. 
  7. Σερβίρουμε την κρέμα χλιαρή ή κρύα.

Συμβουλές:

  • Αν βάλουμε στην κρέμα Στέβια αντί για ζάχαρη μπορούμε να προσθέσουμε όσο θέλουμε μέχρι να φτάσουμε στην ικανοποιητική γεύση χωρίς να επιβαρυνόμαστε με επιπλέον θερμίδες. 
  • Μια εύκολη και γρήγορη κρέμα με το απίστευτο άρωμα και γεύση από το αγαπημένο μας ρόδι. 
  • Το ιδανικό είναι να φτιάξουμε την κρέμα με φυσικό χυμό ροδιού για να πάρουμε όλες τις απαραίτητες βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός μας. 
  • Προσθέτουμε και λίγη κανέλα για να ενισχύσει την γεύση και θα βοηθήσει στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού. 
  • Απολαύστε την χλιαρή ή κρύα με λίγα σποράκια από ρόδι.

 enter2life.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.