Υλικά:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/soutzoukakia-sogias-me-patates-sto-fourno.html- 1 κούπα κιμά σόγιας
- 3 παξιμάδια βρεγμένα
- 4 κ.σ. λάδι
- 4 σκελίδες σκόρδο περασμένες από την πρέσα
- 1 κ.γ. ξερό δυόσμο ή φρέσκο
- 1/2 κ.γ. κόκκινο καυτερό πιπέρι
- 1/2 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
- 1/2 κ.γ. πιπέρι μαύρο
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 1/2 κ.γ. τσίλι
- κέτσαπ
- 1 κ.σ. αλεύρι
- αλάτι
- 4 μεγάλες πατάτες
- λάδι για το ταψί
- χυμό ντομάτας
- λίγο νερό
- αλάτι, πιπέρι
- ρίγανη
- 1 πρέζα ζάχαρη
- Μουλιάστε τη σόγια για 10 λεπτά σε 3 κούπες καυτό νερό, στραγγίστε την και στίψτε την σφιχτά να φύγουν τα περισσότερα υγρά.
- Ανακατέψτε με τα επόμενα 12 υλικά, ώστε να γίνει η ζύμη για τα σουτζουκάκια.
- Προσθέστε αλάτι κατά βούληση και το αλεύρι με προσοχή, να μην πέσει πολύ.
- Πλάστε τα σουτζουκάκια, βάλτε τα στο λαδωμένο ταψί μαζί με τις πατάτες κομμένες, και περιχύστε τα με ντοματο
χυμό και μισό περίπου φλυτζάνι νερό. - Ρίξτε λίγο αλατοπίπερο, ρίγανη και ελάχιστη ζάχαρη, και ψήστε για 1 ώρα στους 200 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.