Υλικά:
- 1 κούπα κινόα (εάν υπάρχει βιολογική, ακόμη καλύτερα)
- 2 κούπες νερό
- 2 μπανάνες (σε ροδέλες ή λιωμένες)
- 1 1/2 κούπα γάλα σόγιας με σοκολάτα (εάν υπάρχει βιολογικό, ακόμη καλύτερα)
- 2 κ.σ. σκόνη κακάο
- 2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου (ή σιρόπι αγαύης)
- Ρίχνουμε την κινόα σε ένα κατσαρολάκι μαζί με το νερό και βράζουμε ελαφρά για περίπου 5 λεπτά.
- Μόλις μείνει ελάχιστο νερό χαμηλώνουμε τη φωτιά κάτω από το μισό, προσθέτουμε το γάλα σόγιας και ανακατεύουμε έως ότου απορροφηθεί το γάλα.
- Επειδή θέλουμε το κινόα να είναι μαλακό, εάν απαιτηθεί μπορούμε να προσθέσουμε λίγο ακόμα γάλα.
- Αφαιρούμε το κινόα από τη φωτιά, ρίχνουμε και ανακατεύουμε τη σκόνη κακάο, το σιρόπι σφενδάμου, τις φέτες μπανάνας και σερβίρουμε.
* Αντί για μπανάνα μπορείτε να δοκιμάσετε άλλα φρούτα της αρεσκείας σας.
http://www.eyedoll.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.