Συστατικά
- 8 μικρά μανιτάρια φρέσκα ολόκληρα ή περίπου 12 μεγάλα κομμένα στη μέση
- 1 λεμόνι (ο χυμός του)
- αλάτι
- Λάδι για τηγάνισμα
- Τριμμένη φρυγανιά ή τριμμένες νιφάδες καλαμποκιού (περίπου 1 - 1 1/2 κούπα )
- λιναρόσπορος τριμένος (περίπου 3 κ.σ. διαλυμένες σε 9 κ.σ. νερό)
- Σκουπίζουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε να μουλιάσουν για περίπου 10 λεπτά σε χυμό λεμονιού με αλάτι.
- Διαλύστε το λιναρόσπορο στο νερό και περιμένετε λίγα λεπτά μέχρι να φουσκώσει.
- Περάστε τα, ένα προς ένα στο μίγμα του λιναρόσπορου και στη συνέχεια στη τριμμένη φρυγανιά ή τις τριμμένες νιφάδες καλαμποκιού.
- Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
- Τοποθετήστε σε απορροφητικό χαρτί για να απομακρυνθεί η περίσσεια του λαδιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.