
Υλικά :
Παρασκευή:
- Σε ένα μπολ βάζουμε τα κάσιους, τα σκεπάζουμε με χλιαρό νερό και τα αφήνουμε από 4-8 ώρες να μουλιάσουν.
- Στραγγίζουμε το νερό από τα κάσιους και τα βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με 3 κούπες νερό και τα πολτοποιούμε μέχρι να διαλυθούν τελείως για περίπου 1-2 λεπτά.
- Με ένα τουλπάνι σουρώνουμε το γάλα και το πιέζουμε καλά να βγάλει όλο το υγρό.
- Αποθηκεύουμε το γάλα σε ένα μπουκάλι και το διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι 4 ημέρες.
- Σερβίρουμε το γάλα κρύο ή ζεστό προσθέτωντας σιρόπι αγαύης ή κανέλα ή βανίλια ή κακάο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.