
ΥΛΙΚΑ:
- 3 ΚΑΡΟΤΑ
- 1 ΜΗΛΟ
- 1 ΜΙΚΡΟ ΩΜΌ ΠΑΝΤΖΑΡΙ
- ΛΙΓΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
(Ένα μικρό κομματάκι με πάχος ένα εκατοστό αρκεί.)
- ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΥΛΙΚΆ ΠΛΈΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΚΌΒΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΚΡΌΤΕΡΑ ΚΟΜΜΆΤΙΑ ΤΟ ΜΉΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΖΆΡΙ.
- ΣΤΟΝ ΑΠΟΧΥΜΩΤΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.
Συμβουλές:
- ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΧΥΜΩΤΟΙ ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΑΖΙ ΜΕ 1 ΚΟΥΠΑ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΞΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΗΡΙ.
- ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
Νικόλα, θρεπτικότατος ο χυμούλης!!! αλλά όταν είδα τη φώτο, νόμιζα ότι ήταν κεράκι χειροποίητο...χιχιχιχι
ΑπάντησηΔιαγραφήΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ...
ΔιαγραφήΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΡΕΠΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟΣ ΝΑΙ....
ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ!!!
ΕΧΕΙ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΡΟΔΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΥΤΛΟΥ.
το παντζαρι ωμο φανταζομαι...εμενα μου περισσεψαν παντζαρια βραστα απο χθες.. και τα εβαλα στο χυμο..πολυ καλος και με βρασμενο παντζαρι
ΑπάντησηΔιαγραφήΦυσικά, οι χυμοί γίνονται πάντα με ωμά φρούτα και λαχανικά.
ΔιαγραφήΑλλά μιας που σου βγήκε καλός και τα αξιοποίησες, χαίρομαι. :)