Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Αντικαρκινικός χυμός καρότο-μήλο-παντζάρι

 

ΥΛΙΚΑ:
  • 3 ΚΑΡΟΤΑ
  • 1 ΜΗΛΟ
  • 1 ΜΙΚΡΟ ΩΜΌ ΠΑΝΤΖΑΡΙ
  • ΛΙΓΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ

(Ένα μικρό κομματάκι με πάχος ένα εκατοστό αρκεί.)




  1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΥΛΙΚΆ ΠΛΈΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΚΌΒΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΚΡΌΤΕΡΑ ΚΟΜΜΆΤΙΑ ΤΟ ΜΉΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΖΆΡΙ.
  2. ΣΤΟΝ ΑΠΟΧΥΜΩΤΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.

Συμβουλές:

  • ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΧΥΜΩΤΟΙ ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΑΖΙ ΜΕ 1 ΚΟΥΠΑ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΞΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΗΡΙ.
  • ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ

4 σχόλια:

  1. Νικόλα, θρεπτικότατος ο χυμούλης!!! αλλά όταν είδα τη φώτο, νόμιζα ότι ήταν κεράκι χειροποίητο...χιχιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ...
      ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΡΕΠΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟΣ ΝΑΙ....
      ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ!!!
      ΕΧΕΙ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΡΟΔΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΥΤΛΟΥ.

      Διαγραφή
  2. το παντζαρι ωμο φανταζομαι...εμενα μου περισσεψαν παντζαρια βραστα απο χθες.. και τα εβαλα στο χυμο..πολυ καλος και με βρασμενο παντζαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά, οι χυμοί γίνονται πάντα με ωμά φρούτα και λαχανικά.
      Αλλά μιας που σου βγήκε καλός και τα αξιοποίησες, χαίρομαι. :)

      Διαγραφή

Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.