ΥΛΙΚΑ:
1 ώριμο αβοκάντο
1 κόκκινη τομάτα μετρίου μεγέθους
1 πιπεριά πράσινη "κέρατο" ή κόκκινη (προαιρετικά)
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
1 κομματάκι πιπερόριζα τριμμένη
1/2 λεμόνι ή 1 λαιμ (στιμμένο)
3 κ.σ. ελαιόλαδο (ή όσο πάρει)
1 πρέζα αλάτι
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Α/ ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ,
ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΝ ΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.
Β/ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.
Γ/ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ,
ΤΕΛΙΚΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΙΚΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ.
* Έτσι είναι όπως περίπου το κάνω εγώ, ελπίζω να σας αρέσει.
** Συνοδεύει άριστα πολύσπορο ψημμένο ψωμί στην τοστιέρα ζεσταμένο, ή chips tortillas.
*** Η εικόνα είναι απο εδώ:
http://
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.