![]() |
Παρμεζάνα απο κάσιους |
- 1 κούπα ωμά, ανάλατα ανακάρδια
- 1/2 κούπα διατροφική μαγιά
- 1 κοφτό κ.γ. ροζ αλάτι ιμαλαίων
- 1/8 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη (προαιρετικά)
Β. Όταν τα ζυμαρικά σας είναι έτοιμα, στραγγίστε τα και σερβίρετε τα με μια γεμάτη μερίδα σάλτσα στην κορυφή και παρμεζάνα ανακαρδίου.
* Συμβουλές:
Εαν δεν σας αρέσει τόσο η διατροφική μαγιά μπορείτε να την μειώσετε πχ στο 1/4 της κούπας.
Εαν δεν σας αρέσουν τα ανακάρδια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μακαντέμια, βραζιλιάνικα καρύδια, ή να πειραματιστείτε με οποιονδήποτε άλλον ξηρό καρπό με ήπια γεύση, ίσως ακόμα και ηλιόσπορο ή αποφλοιωμένα αμύγδαλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εάν φτιάξατε τη συνταγή ή σας αρέσει αυτή η ανάρτηση κάντε ένα σχόλιο.
Μπορείτε να το δημοσιεύσετε στη σελίδα σας στο facebook, πατώντας στο εικονίδιο F και μετά κοινοποίηση.